دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت در نشست خبری ویدئو کنفرانسی خود با خبرنگاران از تخصیص اعتبارات جدید برای مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت: اولین وظیفه ملی ما شکستن اتحاد تحریم و کروناست.
علی ربیعی گفت: دولت بنابراین با تمام توان در نشان دادن ابعاد جنایت آمریکاییها درخصوص تحریم ایران و ممانعت از تسهیل ورود منابع مالی و ملزومات مقابله با کرونا، فعالیت میکند.
سخنگوی دولت از تصمیم گیری برای اجرای طرح «ایزولاسیون مبتلایان» خبر داد و افزود: بر اساس این طرح، افراد مشکوک به بیماری کرونا، قرنطینه و فاصلههای اجتماعی ایجاد میشود.
رئیس جمهوری روزانه تماسهای تلفنی با استانداران دارد و دستورات لازم را صادر میکند. من حداقل هفتهای سه بار در جلسات مختلف در بحث کرونا با رئیس جمهوری مشارکت دارم.
آنانی که نقد سازنده میکنند و در فضای مجازی به نوشتن و انتشار مشغولند همه باید به این درک مشترک برسیم اعتماد و سرمایه اجتماعی عمومی عامل شتاب دهنده عبور موفق از بحران خواهد بود.
این روزها شاهد اظهارنظرهای افراد با دانش اندک و رشتههای غیرمرتبط هستیم. همه باید برای کمک به مدیریت بحران نسبت به عدم اشاعه اظهارنظرهای غیرکارشناسی مبادرت کنند.
علی ربیعی تصریح کرد: روند شناسیها نشان می دهد در یکی دو هفته آتی شرایطی خواهیم داشت که نیاز به همکاری و همیاری مردم در عمل به توصیههای مسئولین امر بسیار ضروری و موثر خواهد بود. فضای آرام، رفتار هوشمندانه و بهرهگیری از اطلاعات صحیح مهمترین عامل در گذار از این بحران خواهد بود.
رئیس کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا با بیان اینکه چند دیدگاه درباره تعطیل شدن یا نشدن مدارس و دانشگاه ها در کشور وجود دارد گفت: امروز عصر در ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست دکتر نمکی تصمیم گیری می شود.
ربیعی تاکید کرد: خیر جمعی و منافع عمومی را در این زمینه باید مورد توجه داشته باشیم و می خواهیم در خصوص کرونا اقدامات یکپارچه و همسو داشته باشیم، هدف ما ایجاد آرامش در جامعه و اعتماد به نظام است.
وقتی -در مقابله با پیامدهای کرونا- موفق خواهیم شد که همه فکر کنند «کرونا مسأله همه ماست.» دولت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در چین موضوع را در دستور کار خود قرار داد.
سخنگوی دولت تاکید کرد: «دولت از ابتدای شیوع کرونا در چین، در چند جلسه موضوع را بررسی و تصمیمات مقتضی در مرزها اتخاذ و وزارت بهداشت با حساسیت تمام موضوع را رصد و اقدامات لازم را صورت داده بود.»
تأکید امام بر حق تعیین سرنوشت هر نسل در پای صندوقهای رأی چنان جایگاهی محوری در مشی مبارزاتی او داشت که خطکشیهای مرسوم و جزمی میان «انقلاب» و «انتخابات» را مخدوش میکرد.
علی ربیعی منظور در پاسخ به سوالی دربارۀ جمهوریت نو گفت: ما جمهوریت نو نداریم و همان چیزی که امام گفت یعنی «جمهوری اسلامی نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر»؛ را می خواهیم. باید همان جمهوریتی را که امام فرمود، دنبال کنیم که اساس آن انتخاب آزادانه ملت باشد.
ایران به یمن معجزه انتخابات ۹۲ بود که از آن وضعیت تحمیلی خلاص شد. اکنون در آستانه یک انتخابات دیگر قرار داریم و برگزاری این انتخابات در سطح استانداردهای قانون اساسی میتواند کارکردی محاصره شکن به خود بگیرد و حصر دونالد ترامپی را از جغرافیای کشورمان دور کند.
تحریمی که ترامپ و همدستان ناآگاه او به دو طریق مختلف میخواهند بر ایران تحمیل و فراتر از آن نهادینه، یعنی ابدی کنند از جنس همان تبعید به تعبیر سعید است. زمستان شدن میهن است و غیرقابل دستیابی کردن نوروز.
باید افزایش رونق حداکثری رضایت عامه را به عنوان پادگفتمان و باطلالسحر آن کید امریکا در کار آورد و اتهام و شبح شبهه تک جناحی گری را از آسمان سیاست دور کرد.
آشتی و وحدت ملی مسیر ناگزیری است که باید در پس این اتفاقات تلخ طی کنیم. این امر نه در حد شعار بلکه باید در عمل جان بخشی و دیده شود. انتخاباتی که در آن همگان احساس مشارکت نمایند.
علی ربیعی تصریح کرد: در انتها متاسفم که سیستم عملیات روانی دولت آمریکا و همراهان آگاه و ناآگاه انها با این دروغ پردازی ها بر زخم های جانکاه خانواده های داغدار نمک می پاشند و برای تامین اهداف خود در این عملیات روانی خانواده های قربانیان این حادثه را نیز قربانی می کنند.